Hva folk sier;

Jeg kom til Sissel i Kostbalanse hos Klinikk for alle på Jessheim med store IBS (irritabel tarmsyndrom) utfordringer.

Mine utfordringer satte en stopper for min hverdag, og jeg var nødt til å søke hjelp.

Jeg kunne ikke fått bedre veiledning og oppfølging enn hos Sissel.

Resultatet av en ernæringsplan og Sissel evne til å hjelpe og se mennesket foran seg har gjort at jeg kan fungere mot normalt, uten store smerter gjennom en dag. Sissel har rett og slett forandret mitt liv til det bedre!

/ Ingvild, 31 år

Jeg kontaktet Sissel i vår, følte at alt rundt meg var kaos og taklet dagene dårlig, var sykemeldt og hadde det veldig dårlig både fysisk pg psykisk. Det var mye negativitet, jeg hadde problemer med å finne det positive i livet.

Sissel har vært en veldig god terapeut og samtale partner for meg i en tung periode. Etter gode samtaler og egen trening på det mentale plan er jeg nå på rett kjøl og tilbake i jobb. Jeg takker så mye for god hjelp og anbefaler på det varmeste Sissel som terapeut. Jeg kommer ikke til å nøle med å ta kontakt igjen.

/ Marianne, 58 år.

"Hele opplegget ble skreddersydd etter en innledende samtale. Vi snakket om hva slags mat jeg likte, hva jeg ønsket å trene, samt hvor ofte. Justeringer ble gjort underveis, alt etter hvordan progresjon jeg hadde, samt i forhold til min hektiske hverdag. Nå 5 måneder etter har jeg gått ned 22 kg, er i mye bedre form, og føler meg mye bedre. Kan trygt anbefale Kostbalanse til alle som vil ha en komplett kost og treningsplan, som også blir justert etter dine behov underveis."

 

/ Fredrik

"Sissel veiledet meg i form av kostholdsveiledning og trening i forbindelse med vektnedgang med stor suksess. Jeg vil absolutt anbefale henne til andre som ønsker å oppnå det samme som meg. "

/Lena

“Går du og lurer på om du skal prøve – bare sett i gang. Dette er helt annerledes en det jeg tidligere  har vært med på. Her ble hele kostholdsendringen skreddersydd meg, og ikke jeg som måtte tilpasse meg den. Jeg har hatt ukentlig oppfølging pr. telefon hvor jeg har fått oppgaver som har gjort at jeg tatt bevisste valg. I disse samtalene har jeg også fått utdelt gode verktøy som gjør at jeg klarer å holde meg til planen på en måte jeg ikke har gjort tidligere. Disse timene kommer jeg til å booke meg med jevne mellomrom i fremtiden også. Det å ha en jevnlig dialog, fulle med verktøy gjør at jeg mener jeg kommer til å lykkes. Ønsker du deg en personlig oppfølging med gode verktøy og samtaler,  ja da er dette et riktig valg."

/Bettina Berg

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Ikon

Kostbalanse

Borgarveien 15, 1633 Gamle Fredrikstad

Tlf : +47 98220358

sissel@kostbalanse.no

copyright 2018 kostbalanse