Litt om meg;

Mitt navn er Sissel, jeg er 50 år og bor med samboer og ei kattefrøken på Kråkerøy i Fredrikstad. Jeg er heldig og bor i et vakkert naturområde  jeg benytter meg av hver dag. Jeg setter naturen høyt, og er opptatt av miljø og dyrevelferd.

Mitt arbeid;

Jeg har hele livet vært opptatt av mennesker og hvordan de har det. I store deler av yrkeslivet har jeg vært i det private næringsliv og har vært så heldig å kunne bruke både personlige og faglige egenskaper til å hjelpe mange ulike mennesker. Jeg har en overbevisning om at man i arbeid med helse må se hele mennesket. - At mental helse og fysisk helse ofte må ses i sammen.

 

I mange tilfeller om vi sliter mentalt, beveger vi oss gjerne mindre, kanskje vi isolerer oss, spiser dårligere, sover dårligere, og er i mange tilfeller ensomme. Risikoen for fysiske plager øker med konsekvensen av mentale utfordringer. 

 

Jeg opplever hver dag i min jobb som terapeut, hvor verdifullt det er å ha tverrfaglig bakgrunn og utdannelse, som ivaretar både mental og fysisk helse, og i mange tilfeller kunne kombinere to ulike fagretninger. 

Jeg er utdannet Kognitiv terapeut, og er også utdannet Reg. Ernæringsterapeut MNNH.

 

Utdannelse;

Ernæring og helse - Høyskolen Kristiania 

 

Veileder i Optimal trening og Ernæring -  Tunsberg Medisinske Skole

Sertifisert tester av matintoleranser i samarbeid med EU BioTek

Naturmedisin Grunnmedisin - TMS

Kognitiv psykologi - Bjørknes Høyskole

Konsulterende psykologi - Bjørknes Høyskole

Idrettspsykologi  - Bjørknes Høyskole

 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Ikon

Ta ansvar for helsen din

Kostbalanse

Borgarveien 15, 1633 Gamle Fredrikstad

Tlf : +47 98220358

sissel@kostbalanse.no

copyright 2018 kostbalanse