Mitt navn er Sissel. Jeg har mange års interesse for kosthold og trening, og har med ernæringsutdannelse fra Høyskolen Kristiania og Tunsberg Medisinske Skole tilegnet meg god breddekunnskap innenfor ernæringsfaget. Jeg er veldig glad i dette levende faget, som stadig får tilført ny kunnskap og forskning, og jeg bestreber meg på å holde meg oppdatert på det siste.  

Jeg har god erfaring i å hjelpe personer på ulike områder som; vektnedgang og livsstilsendringer, søvnproblemer, mangel på energi, fordøyelsesproblemer som irritabel tarm og testing og utredning av matintoleranser

 

Jeg har personlig erfart hva et mangelfullt kosthold og en livsstil med fysisk og psykisk stress kan gjøre mot immunforsvaret og livskvaliteten. Da jeg for en tid tilbake fikk påvist flere matintoleranser falt en del brikker på plass og jeg fikk tatt de nødvendige hensyn og tilpasninger til dette i kostholdet. 

 

Kostholdsendringene og bedre balanse mellom aktivitet og hvile har ført til at jeg har blitt frisk fra astma og også blitt kvitt betennelser jeg slet med. For et par år siden brukte jeg astmamedisin flere ganger hver dag med ekstra doser før og etter trening. Jeg knasket betennelsesdempende piller og smurte meg med betennelsesdempende salver. Dette dempet symptomene, men gjorde ingenting med årsaken til problemene.

 

Skal man bli frisk må man finne kilden til problemet, først da kan man finne den riktige måten å behandle på.

 

På samme tid som jeg foretok endringene i kostholdet, endret jeg også treningsrutinene mine. Jeg tok et oppgjør med det jeg nå ser på som et nærmest krampaktig forhold jeg hadde til trening som var;  jo mer - jo bedre. I dag bruker jeg mindre tid på trening enn før, men trener desto smartere, noe som har gitt meg merkbart og synlig bedre resultater. I tillegg til å fungere mye bedre fysisk, har jeg også fått bedre søvn og mer energi.

Utdannelse;

Ernæring og helse - Høyskolen Kristiania 

 

Veileder i Optimal trening og Ernæring -  TMS Tunsberg Medisinske Skole

Terapeutisk Detox -TMS

Sertifisert tester av matintoleranser i samarbeid med EU BioTek

Naturmedisin Grunnmedisin - TMS

Kognitiv psykologi, Idrettspsykologi og mental trening -  Bjørknes Høyskole

7 Om meg;

  1. Født på Jessheim i 1970.

  2. Bor på vakre Kråkerøy.

  3. Lærte å sykle da jeg var 5 år, og har gjort det så ofte jeg kan siden.

  4. Elsker fjellvandring i den norske fjellheimen.

  5. Kraftkoker. #brukheledyret. Liker tradisjonsmat best.

  6. Treningsfavoritter; Intervall og sykling

  7. Har stor kjærlighet til dyr og naturen, og er opptatt av dyrevelferd og miljø.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Ikon

Ta ansvar for helsen din

Kostbalanse

Borgarveien 15, 1633 Gamle Fredrikstad

Tlf : +47 98220358

sissel@kostbalanse.no

copyright 2018 kostbalanse